Sunday, December 30, 2018

Dah dapat Tempat Tuisyen

Semalam dah settlekan yuran untuk anak bujang no 1 dan no2 untuk tuisyen 
Start 2019 kena tuisyen la...
Mama Yan betul betul tak sempat nak bagi full attention untuk ajar diorang di rumah
Tahun depan ada 3 orang budak kenit tadika..
Kena la bagi perhatian kat budak budak kenit ni pula.


Mula2 tanya kat pusat Tuisyen A...
Harga OK
Lokasi OK
Jadual pulakkkk...
Tak ngam.
Kalau boleh taknak weekend.

Pusat Tuisyen B...
Lokasi Ok...sebaris opis
Sekali...
"Kami menggunakan bahasa Cina sebagai bahasa utama,
Jika anak puan pandai berbahasa Cina, takde masalah.,"
Anak2 MY cakap Melayu pun tunggang langgang lagi...
Hehehe

Pusat Tuisyen yang seterusnya adalah Pusat Bahasa Pelangi.
Jauh 1 minit la drpd 2 pusat tuisyen di atas...
Hahaha...
Harga Ok
Jadual Ngam.
Terus bayar.

Selagi mampu..
Mama Yan dan suami akan cuba bagi yang terbaik untuk anak anak
Terbaik di mata orang ...
Tak semestinya terbaik di mata kita kan...
Semoga pilihan kami ni akan membuahkan hasil yang terbaik..
Aminn



No comments:

Post Terhangat