Sunday, October 13, 2019

Lisa Surirumah



Dah namanya artis ye dak..
Pakai la tudung kelepet ke,
tudung karipap ke,
hatta tudung saji sekalipun..
Tetap la nampak cantik lagi menawan..

Acer mak mak..makcik makcik ni ha...
Hahahapah rupanya tau...
dah bulat rupa kepala Doraemon dah muka Mama Yan kelepet tudung macam Lisa Surihani...

Mama Yan follow IG Lisa...
Mama Yan rasa..
Mesti Lisa ni seorang anak dan isteri yang baik...
Selalu ada up aktiviti berkumpul dengan keluarga,
ziarah sedara mara dan ipar duai,
ziarah kawan sakit,
pergi riadah dengan suami & anak,

Oklah...semoga life Lisa akan terus bahagia dan ceria,
Peminat pun rasa happy follow IG dorang tengok gambar yang happy2 dan baik2...


*Nota kaki : Pernah jatuh cinta kat suami Lisa masa Mama Yan umur 15 tahun..hik hik hik





10 comments:

Fuzy Hamid said...

patut la ikuti IG Lisa sbb Yusri tu crush Yan rupanya..hehee

IRDINA said...

Comel je tengok mama yang pakai macam tu.

Sheila Arshad said...

siapa je tak pernah jatuh cinta dengan suami dia? disini pun sama je mcm disana hahahaha

norhidana said...

ok je lah mama yan, tetap manis apa....
tapi tulah kalau artis pakai nampak lawo je, itu mama yan pakai nampak comei gak, kalau dana pakai tak tau la rupa makcik indon kot...

Nor Azimah Ali said...

No komen, hehe..
Alahhh artis kan, lagipun kamera dia ada effecr cantik kot, hihi

Sunah Sakura said...

kakkk lawa jugak la kakkk! hahahha

ShirVen said...

ek tetap lawa juga arr mama yan, setanding lisa cuma tak proper make up or guna lightning camera yang bagus :) saya ikut ig chef wan, suka tgk mak dia :D

Suria Amanda said...

SA pun suka Yusry dari zaman umur 20an sebab ex tunang iras Yusry KRU...hahahahaha....

AtieYusof said...

Lisa ni pakai apa pun lawa.. nampak lembut ja dia.. tudung kelepet pun tetap cantik.. hehe

Sha Mohamed said...

comel je mama yan pakai.. :)

Klik! Klik!

Post Terhangat