Tuesday, February 19, 2019

Pakai baju warna apa?


haishh..
boleh percaya ke ni?
Tapi...
bila tengok semula jadual tu...
semalam dengan sendirinya terpakai uniform ofis warna putih
hari ni pulak...teragak nak pakai baju kurung purple, tudung nude pink 
hari ni Mama Yan penuh kasih sayang, mencintai dan 
penuh emosi kasih dalam perhubungan manusia...

iyo sangatlah tu
baru je bebelkan bos @ suami Mama Yan pagi tadi.
nak buat macam mana..
bini dia pemalu dengan orang baru kenal
dengan suami dia ajelah kalau nak bebel pun

gambar filter 44x ye.


3 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Kebetulan hari ni Kak Mirror pakai kaler violet.. Kurung lagi!!.
Tapi kan... terasa mcm tak best plak kaler ni utk Akak. Mcm kurang berseri. Ingat nak black list kaler ni dari gerobok.

norhidana miswan said...

mungkin betul jgk kot, kalau pakai baju merah rasa semangat lain mcam je, baju pink ngn pepel rasa mcm bahagia gitu, hehehhe

Warisan Petani said...

Wak apa2 kaler pun tak kisah

Klik! Klik!

Post Terhangat