Penipuan free postage







































Semoga seller ini terus tabah... hahaha

5 Comments

  1. Hehehe... ada juga orang macam ni

    ReplyDelete
  2. eee bengongnya pembeli tu...pakai wassap pandai, online pandai, tapi perkataan postage pun tak tahu makna?

    kepada seller, cepat tekan send segala emoji tu..hahahaha

    ReplyDelete
  3. ada jgk org bodo gini yek... mesti jenis yg first time membeli online ni, ternampak jakun di situ...
    free postage pn tak tau apa hahhahahah

    ReplyDelete
  4. Lawak tu memanglah lawak tapi memang ada je sesetengah seller online tu kata free postage tapi bila disemak dan dikira betul-betul dia dah serap harga postage tu dalam harga barang.

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...