TAKKAN MERUBAH - Sufian Suhaimi & Amira Othman ( OST Filem Motif )



Saja je nak share...
sebab..
Dengar sekali je dah jatuh cinta...
Jatuh cinta juga dengan penampilan Cik Hajah Amira Othman yang manis bertudung dan berpakaian sopan...
Mama Yan takde tudung dan baju putih pun..
Tak yakin nak pakai..
takut comot...hahaha

6 Comments

  1. kita kalo pakai tudung putih, terus nampak bulat muka nya...ahahahah

    ReplyDelete
  2. alamak.
    x dpt view kat desktop opis ni, yan.
    nanti jap lagi aida klik dari phone.
    x pernah dgr lagi...

    ReplyDelete
  3. Best.. tapi mama pun x berani nak pakai serba putih juga

    ReplyDelete
  4. tak pernah dgr lagi lagu nih, nk cari kt youtube lah nnti...
    serba putih mesti muka nampak cam gelap sangat, cukup lah masa nikah dulu pakai serba putih... dan nnti satu hari nnti akan pakai serba putih...

    ReplyDelete
  5. menarik susunan muzik dan lirik dia.. suka juga dengar..

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...