Wednesday, August 28, 2019

TAKKAN MERUBAH - Sufian Suhaimi & Amira Othman ( OST Filem Motif )



Saja je nak share...
sebab..
Dengar sekali je dah jatuh cinta...
Jatuh cinta juga dengan penampilan Cik Hajah Amira Othman yang manis bertudung dan berpakaian sopan...
Mama Yan takde tudung dan baju putih pun..
Tak yakin nak pakai..
takut comot...hahaha

6 comments:

Sunah Sakura said...

kita kalo pakai tudung putih, terus nampak bulat muka nya...ahahahah

Warisan Petani said...

layan....

adianiez AIDA said...

alamak.
x dpt view kat desktop opis ni, yan.
nanti jap lagi aida klik dari phone.
x pernah dgr lagi...

mamapp said...

Best.. tapi mama pun x berani nak pakai serba putih juga

norhidana said...

tak pernah dgr lagi lagu nih, nk cari kt youtube lah nnti...
serba putih mesti muka nampak cam gelap sangat, cukup lah masa nikah dulu pakai serba putih... dan nnti satu hari nnti akan pakai serba putih...

Sha Mohamed said...

menarik susunan muzik dan lirik dia.. suka juga dengar..

Klik! Klik!

Post Terhangat