Selimut Bundle

Ni nama dia banyak kerja, menambah kerja,
atau peribahasanya,
takde beban batu digalas.
Mama Yan beli selimut bundle...
hahaha
acah acah nak pergi berniaga kat pasar Selasa dan Sabtu kat Pekan Nanas ni..
Biasalah...
berangan kann free...
tapi bundle tu tak free...
kena beli

kos seguni bundle ni siap kos penghantaran lebih kurang dalam RM600 la.
1 guni ni dalam 80kg kot beratnya.
Mama Yan tolak tak berganjak seinci pun. ..
Hahaha..


Bawa pergi dobi dalam 40 helai dulu.
Takut lowered kereta.
Gambar atas ni,
Masa belum basuh...
Dah basuh, siap lipat jadi penuh sampai bumbung kereta.
Semua jadi gebu...

Ni masa mula mula buka guni

Tu pembantu setia Mama Yan ye...
Anak nombor 1..
Kurus kering macam budak tak cukup zat.
Sangat sangat memilih makan.



7 Comments

  1. wahhhhh moga sukses dengan business kedua ni MY... dana pernah beli selimut bundle dekat pasar belakang opis dahla murah lembut pulak tu, tahan sampai sekarang dah bape tahun.... dia basuh sampai jadi wangi kita pun seronok beli

    ReplyDelete
  2. Wak suka beli pakaian bundle.
    Selimut bundle tak pernah lagi

    ReplyDelete
  3. Semoga usaha kalini dipermudahkan dan suksess.

    ReplyDelete
  4. Seronoknya nak meniaga!
    Moga sukses Yan.

    ReplyDelete
  5. mama jual selimut bundle.. terus teringat dekat arwah ibu.. Masa baru pencen dulu ini antara bisnes yang arwah buat.. Dia order banyak.. Selimut, cadar.. walaupun bundle tapi masih cantik-cantik..

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...