I will follow youuu....

Tuesday, March 17, 2020

Pembelian panik berlaku di seluruh negara...

Sana sini situ orang berbelanja barang dapur,
Alhamdulillah...
Mama Yan dan suami dah belanja semalam,
Kat Billion Segamat.
Takde orang pun..
Anak anak dah hantar balik segamat sejak start cuti sekolah lagi.
Memang macam tu la sifirnya..
Selagi tak hantar balik,
Nanti atoknya asyik call tanya bila nak kampung..

Untuk rumah sendiri..
Ikan dalam peti ais ada lagi, 
Telur ada 10 biji lagi, sadin 2 tin,
Megi dua bundle,
Tepung gandum 1 kg...
Cukup la tu untuk kitorang berdua...

Ni gambar gambar dari facebook.
Simpan sini la...
Sejarah ni...



















Rak kondominium pun kosong...?
Persediaan perintah berkurung betul nampaknya ni...
Nasib baik Mama Yan dan BTL.





7 comments:

Sunah Sakura said...

hahahhahahahha kakkkkk! gambar last tu sesuatu sangat 🤣🤣🤣

ShirVen said...

sini masih ok sebab ramai yang lbh panic tgk duit dlm dompet cam aku 😁 btw, nsb baik 2 hari sebelum mmg dah beli groceries. takda join panic2

AzianKhalil said...

ShirVen- panic bila tengok orang lain panic. Hehehe

Sunah- tu lah...mentang2 takleh ke mana mana... itu jelah hiburannya agaknya...hahaha

mama tisya said...

mmg aritu tgk rmi yg panic...tgk org update brg2 kt rak kosong..ada juga kwn yg terjebak juga..penuh troli

Fuzy Hamid said...

ishh diaorg suka buat panik kang tak pasal2 harga naik melambung kan

mamapp said...

Adoyaii semua takut lapar haha

Sha Mohamed said...

betul betul panik tu.. Sampai rak kondominium pun kosong.. hahaha.. yang tak faham kenapa diorang beli tisu tandas sebanyak-banyaknya ye.. hehehe

Klik! Klik!

Anugerah Entry Popular