kerja ujung minggu lepas...
Pin it

Hari Ahad yg lalu bos mintak koi kerja untuk jaga kerja-kerja korek tanah kat site koi...aii korek tanah pun nak kena jaga ker...bukannye jcb tu lembu nak kena tunggu...biasanye koi akan bagi arahan jer nak korek apa..kat mana..dari mana ke mana..berapa dalam...dan bagi dia timeline bila kena siap.…

Read more

Dunia dah tua...kata mak mertua MY baru baru ni... apsal pulak mak metua koi cakap macam tu...?? yang sebenarnya dia terkejut tengok cucu dia yang paling kecik baru 7 bulan dah boleh berdiri kat tepi tepi kerusi.  Dah boleh jalan kalau ada tempat berpaut. Cepat betul betul perkembangan budak budak …

Read more
parcel misteri..
Pin it

hari Rabu yg lalu, masa balik waktu rehat ada note dari orang GDEx..katanya ade parcel. Koi call balik dia kata dia dah selesai buat penghantaran untuk hari tersebut. Dia kata dia datang esok jer. Koi pun bagitaulah yg koi takde kat rumah. Ada kat rumah antara 1 hingga 2 petang jer...boleh ke buat …

Read more

Semalam sebelum balik kerja koi tatap la blog koi yg tak seberapa ni...tengok2 cbox..kot kot ada jejak yang perlu dibalas..oh ye...koi balas jejak ikut kata hati koi..yg mana koi rasa perlu dibalas..atau ignore jer...kalau takat datang...cari cbox..tulis “klik nuff”,”singgah”,”tembak nuff”,”salam n…

Read more