Pondok kecil tepi kebun getah
Pin it

Assalamualaikum... Ternyata azam post entry setiap hari gagal. Hari ni dah 16 hb 2... Tapi baru 2 ke 3 entry je yang berjaya dikarang... HaHaHa... Memang superbusy. Last week minta workers buatkan pondok kecil untuk berteduh time kat kebun Sagil. Senang sikit kalau time time nak me…

Read more

Susah jadi suami yang isterinya poyo ni tau... Beria ia kata nak diet, Taknak makan nasi, Taknak makan malam, Tapi bila suami keluar beli makanan, Tak belikan bini sekali... Huh.. Sentap sampai pagi... Lagi sentap bila suami makan sorang sorang, Tak pelawa, Apatah lagi nak bahag…

Read more
Kisah  awal tahun
Pin it

Alhamdullillah...dah sebulan kita melalui tahun 2019.  Mama Yan dah kurang update Fecebook, Tapi tetap skroll Facebook utk melihat gosip gosip dan membawangs. Okay...jejoms kita semak... Sama tak berita viral di newsfeed kita  1. Elfira selamat bernikah dengan pilihan hatinya. Tapi …

Read more
Jumaat yang Berbahagia
Pin it

Setiap hari Jumaat kat Johor kan cuti sekolah... So, hari Jumaat la Mama Yan ada masa nak masak macam macam kat anak. Jumaat lepas dah masak mi kari 1 kilo setengah mi kuning dan setengah kampit bihun habis licin. Nampak benar anak ramai ye... Minggu ni try masak nasi minyak guna be…

Read more