kena pow tudung
Pin it

Padan la muka encik suami sebab kena pow tudung Aidijuma Mula mula dia ajak pergi pejabat klien hantar claim, Lepas tu pergi Angsana beli bahulu kakak ipar kirim, Lepas tu,  Ajak la dia pergi kedai Aidijuma tu.. Ambik upah teman dia ke hulu, Ke hilir, Lagipun, Hari tu suami kata MY…

Read more
HPT check up..
Pin it

Asal datang klinik je,  tekanan darah naik. Padahal kat rumah monitor tiap hari, tak pernah lebih 130/90 Last week pergi check up, 164/98...rest kejap lepas tu check semula jadi 141/93 bagitau doktor kat rumah tak tinggi sangat pun, dia suruh calibrate mesin check tekanan darah t…

Read more
Kebun Kampung Sekijang
Pin it

Alhamdulillah... Sikit sikit la kita mengumpul untuk anak-anak ni semua aset untuk diorang, entah camnelah keadaan ekonomi Malaysia masa anak anak kita dah besar nanti kan.. ni 2 ekar RM80k. Kebun ni dah ditanam dengan anak pokok sawit dalam 140 pokok, tapi belum habis dibersihkan se…

Read more
Dah siap premix.. yeayyy
Pin it

Alhamdulillah.... Projek yang kat kluang dah hampir tiba ke penghujungnya... Tapi sedih jugak la... Belum ada projek baru...huhuhu Takde projek, takde kerja, Takde kerja, takde la duit... Ni gambar hari Khamis last week, 28.3.2019. Keluar rumah dari pagi..terus ke site dekat Kluang…

Read more