Aktiviti mencuci bersama anak
Pin it

Ni lah antara aktiviti cuti Hari Malaysia yang lalu, Orang lain bawa anak bercuti, berkhemah, berkelah, balik kampung, Mama Yan tak bawa anak ke mana mana pun, Dah la duduk rumah aje.. Kena kerahan tenaga pula tu. Kesian anak-anak, Tapi apa boleh buat, Ayah ada beberapa urusan pekerjaan yang tak da…

Read more
Lirik Lagu Terlena
Pin it

Terlena  Berarak awan nan kelabu Seakan ku di gamit rindu Membawa kenangan semalam Sewaktu bersamamu Terasa indahnya dunia Sewaktu ku dilamun cinta Penuh dengan pujuk dan rayu Membuat ku terlena Bila rindu kusebut namamu Bila resah menyapa didada Bila rindu kusebut namamu Bila resah menyapa didada …

Read more
Kucing bukan najis
Pin it

Benarkah jika terdapat lebih tujuh helai bulu kucing melekat di baju, maka pakaian itu tidak boleh dibawa solat kerana bulu bulu tersebut akan menyebabkan solat tidak sah. Benarkah? Kucing termasuk binatang peliharaan yang bukan najis. Jika ia tidak najis maka bulunya juga tidak najis. Riwayat pern…

Read more
Handheld Massager
Pin it

Masa beli tread mill dan exercise bike hari tu, Dapatla handheld massager ni as free gift. Mama Yan tak minat pun nak guna. Ada 3 kepala.. Mama Yan tolong pegangkan untuk suami je. urut betis dia. Tangan Mama Yan yang kebas..hahaha Untuk pakai sendiri MY macam tak berminat. Baik pergi SPA.. Benda n…

Read more