Wednesday, March 13, 2013

Barang misteri GDEX

Okay..parcel misteri dari GDEX dah sampai setelah beberapa hari follow up...huh...sebab budak runner tu buat lawak bodoh kan..etrubat la jugak geram di hati sbb parcel lambat sgt dapat kan...tapi bila bukak jer...
tengok2 kotaknya dah koyak rabak...semua barang2 kat dalam tu comot bersalut dengan losyen. Penutup botol losyen tu dah ter'pop'

eh lupa plak nak bagi tahu..surat pemberitahuan dalam tu kata...ini adalah hamper dari Enchanteur untuk peraduan dalam majalah Wanita bulan 8 2012. Patutla nombor telepon kat parcel tu nombor opis lama

kat dalam bungkusan tu ada 2 body spray, 2 botol talkum wangi. 2 botol losyen badan wangi (satu dah pecah, isinya tinggal half je..), 2 botol minyak wangi dan 1 botol roll on deodarant. okaylah..sebab nak tunggu koi beli...memang tak lah...haha...satu body spray koi bagi kak effa kat opis ni...

roll-on deodarant pun isinya tinggal suku sbb tudung botol tu terbuka. hmm..takpelah...benda free,...kalau koi beli..habis semua terbarai, memang koi sumpah 7 keturunan kat GDEX.

kotak yang dah kuyak rabak akibat berlumuran losyen wangi
Oleh kerana ini pengalaman yang kurang bagus untuk kali kedua bersama GDEX, maka ini adalah satu kurier yang takkan dicadangkanlah...baik pakai Poslaju aje. Ingat nak snap-snap gambar hadiah tu, tapi sbb nak pegang pun tak seronok sebab comot sangat...

yang camni ade 2 botol

yang botol camnilah yang melatop tu

3 comments:

Aishah Megahasz said... [Reply]

Oh, kesiannya. Maybe boleh share dekat fb Enchanteur, kot2 boleh dapat gantinya.

Razfira said... [Reply]

ala sygnye

ekinashikin said... [Reply]

geramnya...
daku da kena brp kali da dgn gdex..adehhh..mmg naik drh klu mcm ni..dulu servis dia okeh je..skrg worst sgt

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??