Showing posts with the label hadiahShow all
Telekung Tea Johor Bahru
Pin it

Hari Jumaat 2 minggu lepas, MY pergi beli telekung untuk buat buah tangan hari raya nanti. PIlihan MY adalah Telekung Tea, Johor Bahru. Pergi suami hantarkan, MY malas nak drive sorang sorang ke sana... Crowded sangat. Nak parking pun susah. Suami tunggu je dalam kereta dengan Mijan. Mama Yan turun…

Read more
Telekung Swarovski Siti Khadijah
Pin it

kakak ipar MY yang dulu tinggal bersama MY dah balik kampung dah.. Jaga ibu bapa mentua MY yang dah uzur. Tahun ni kakak dah berusia 55, dah boleh keluarkan duit EPF zaman kerja kilang dulu. Jadi...  Kakak ipar MY bagi adik adik sorang sikit... suami MY dapat RM300, MY dapat RM100. Untuk buat tand…

Read more
Hadiah PDPR
Pin it

Alhamdulillah... PDPR telah pun berakhir dan digantikan dengan pembelajaran secara bersemuka.. lega betul rasanya.. Bukan la kita malas ajar anak, tapi kita mak mak ni tak terlatih untuk ajar anak. Lagi pulak kita ni bekerja dari rumah juga. Ada kerja pejabat, kerja rumah, dan kerja sekolah anak ya…

Read more
Hadiah Belated Birthday
Pin it

Kelmarin Mama Yan dapat hadiah belated birthday dari sorang ex housemate zaman student kat U dulu. alahai..terharu pulak rasa.. dah tua tua macam ni dapat hadiah dari kawan lagi... Tudung Cloverush dan Victoria's Secret Shimmer Fragrance Mist .. Kedua duanya MY belum pernah miliki lagi.. Terima…

Read more
Selamat Hari Wanita
Pin it

Sempena Hari Wanita semalam, Suami Mama Yan belikan handbag kat Parkson kat Angsana.. Hadiah hari wanita kata suami masa hulurkan bungkusan kat MY.. Tapi MY rasa bukan sempena hari wanita... Tapi sebab memujuk rajuk tak jadi minggu lepas rasanya.... Segan lak nak upload upload gambar handbag kat bl…

Read more
Hadiah dari Eza Boom Boom
Pin it

Mama Yan dah terima hadiah planner book  SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM Siap berbungkus indah dalam wrapping paper bercorak. kemain sayang MY nak koyakkan,  berhati hati buka guna cutter,  dan simpan wrappernya...hehehe.. Cantik sangat tau wrapper tu... Dan ini lah dia Diary Pla…

Read more