Friday, December 21, 2018

D'Embun SPA

Dah lama tak manja manja belai belai diri sendiri...
Sementara anak di eksport ke kampung mertua ni..
Meh la kita luangkan sedikit masa untuk kesegaran diri sendiri.
Last pergi spa masa lepas habis pantang bersalin Mirzan tahun lepas.

Masa tu MamaYan ambil pakej penutup pantang...
Pakej tu siap hertangas, urutan 1 badan, bersengkak, lulur (scrub) dan mandi bunga.
Memang betul-betul refreshing tau masa tu.
Hilang terus rasa lesu dan lemau lepas bersalin tu...
Sebab Mama Yan kan bersalin czer masa tu...
Lepas tu sibuk ulang alik hospital jaga Mirzan dalam wad...
Tak ingat langsung pasal nak urut ni...
Dah habis pantang baru pergi urut.



Kali ni Mama Yan ambil buat urutan badan + skrub.
Pakej ni harganya RM130 untuk 1 jam urutan.
Spa D Embun ni selalu buat promosi promosi...
Mama Yan pun pergi kalau ada harga promo aje.

Lupa pula nak snap gambar kat dalam spa ni...
Maklumla...
Dah lama tak aktif menulis blog...
Asyik lupa aje nak ambil gambar buat bahan blog post
Spa lain Mama Yan belum pernah pergi...
So takdelah perbandingan dengan spa lain..
Hehehe..
Siapa siapa yang nak skodeng harga dan servis kat spa D'Embun ni...
Ni Mama Yan bagi link FB diorang


Kat area Taman Universiti, Skudai ni...
Banyak je SPA dan beauty centre..
Tapi yang ni nampak la kemelayuan sikit dan juga Wanita sahaja.
Sebab tu la spa D'Embun ni jadi pilihan.
Ok lah...
Line tenet pun tak berapa nak beri kerjasama hari ni...
See you next entry...wassalam..





1 comment:

  1. memang seronok dapat me time ni kan yan, sesekali memanjakan diri di spa, memang terbaik, lega rasanya

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat