Tuesday, December 11, 2018

Entry oh Entry...

Belum satu bulan maintain satu hari satu entry...Mama Yan dah jammed.
Kahkahkah!!
Hampeh betul!

hari ni tak tahu nak tulis apa lagi dah.
Semalam..
Ada kawan suami Mama Yan minta isikan sebutharga
Tapiii....dia send pakai whatsappp..
Ya ampunn...ambik gambar dalam gua agaknya..
tulisan kembang kembang pun boleh snap dan send
Senget senget pun send..
Adoi...juling mata rasanya nak baca tulisan kecik, kembang kempis, senget, kabur...
hahahaha...


Apps Office Lens

Apps Cam Scanner

Mama Yan kan...
kalau nak send apa apa dokumen pada orang..
Siap scan lawa lawa...pastu baru send.
kalau tak boleh scan,.. 
Ambil gambar guna apps CamScanner
Ala...henpon canggih manggih boleh letak game banyak banyak..
selfie Flawless...takkan la tak boleh letak app utk ambil gambar dokumen kan.

Mama Yan memang cerewet bab ni. 
Tak elok kita susahkan penerima.
Kesian dia.
Elok elok kerja boleh cepat,
dengan kerja kita yang tak semenggah,
kerja dia jem, kerja kita jem.
Eh...drpda tak tahu nak tulis apa tadi...
membebel punya membebel...
dah jadi satu entry..
Okaylah..
Esok ada meeting,
Mama Yan nak buat report kejap k
Sekian, wassalam


** gambar dari http://managadget-mu.blogspot.com/2017/01/5-aplikasi-scanner-dokumen-terbaik.html

2 comments:

  1. hahahaha selalu kena mcm ni, kdg suruh print doc kan, hantar doc mcm duk dalam gua pastu nak doc tu jadi cantik. apo lahai

    ReplyDelete
  2. Sama dengan ai, ai akan amik gambar cun2 baru send pada mereka yang berkenaan bagi memudahkan urusan. Takdelah jadi bahan kemarahan orang.. huhuhu..

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat