Monday, February 18, 2019

Season Pass Stadium Larkin

Assalamualaikum...

Ni tahun kedua Mama Yan beli pas bermusim 
Stadium Tan Sri Dato' Haji Hassan Yunos, Larkin.
Kiranya,
Kalau ada pass ni,
Datang dan terus aje duduk kat seat kita,
Tak payah berasak asak cari tiket dah.
Tapi valid untuk semua game di stadium Larkin sahaja la...
Game kat stadium lain,
Kena la cari tiket juga.


Selain dapat tiket untuk satu musim,
Dapat juga souvenir lain macam kat bawah ni

Dapat keychain gambar logo JDT,
Dapat tali yang orang sangkut nametag kat leher tu...
Entah apa namanya nak panggil
Lanyard kot...
Mama Yan kerja takde pass,
Takde nametag,
Tu yang tak tahu apa nama benda tu..
Lagi satu tu magnet peti ais. 
(Fridge magnet)

Ni pula jersi 'Home' untuk tahun 2019
Saiz S pun besar.
Sebab beli tiga pass,
So dapat 3 set la semua cenderahati ni.
Jersi selai lagi bagi adik ipar Mama Yan.
Selai lagi bagi ex-bos Mama Yan.
Mama Yan?
Taknak lah...
Mama Yan orang Pahang.
Kita pakai jersi Aras Kuasa.
Hehehe

Semua cenderahati tu..
Diletakkan dalam beg comel ni.
Tahun lepas letak dalam paper beg aje.

Tahun lepas dapat pen, diary, dengan klip utk neck tie.
Tersimpan rapi je semua.
Sayang sayang sangat..
Lama lama habis setahun.

Mama Yan pernah la pergi sekali dua...
Yang seronoknya,
Stadium Larkin ni bebas asap rokok tau
Sebelum masuk stadium
Petugas akan kutip semua lighter
Bersih dan fresh ok.
Selesa pun iye...
Family friendly gitu.
Marshall pun ramai untuk kawal penonton supaya patuhi undang undang,
Tidak merokok,
Tidak bergaduh,
Tidak melontar objek,
 Dan
Tidak bakar mercun.
Cuma...
Bahasa dan kata kata je belum friendly lagi.
Hehehe...
Yang tu di luar kawalan Marshall

Lelaki Johor





No comments:

Post Terhangat