Saturday, June 22, 2019

Penipuan free postage







































Semoga seller ini terus tabah... hahaha

5 comments:

Warisan Petani said...

Hehehe... ada juga orang macam ni

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hihi..
Customer is always right ye..

Sunah Sakura said...

eee bengongnya pembeli tu...pakai wassap pandai, online pandai, tapi perkataan postage pun tak tahu makna?

kepada seller, cepat tekan send segala emoji tu..hahahaha

norhidana said...

ada jgk org bodo gini yek... mesti jenis yg first time membeli online ni, ternampak jakun di situ...
free postage pn tak tau apa hahhahahah

Mrs. A said...

Lawak tu memanglah lawak tapi memang ada je sesetengah seller online tu kata free postage tapi bila disemak dan dikira betul-betul dia dah serap harga postage tu dalam harga barang.

Klik! Klik!

Post Terhangat