Sunday, June 16, 2019

SEGMEN 9 JUTA SPECIAL BLOGLIST



Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow bloginstagramfacebook dan twitter Sayidah Napisah (kalau takde salah satu, its okay)

Follow blog, IG, FB done..Twitter jer tak follow sbb dah tak guna...

2. Buat satu entri bertajuk 'Segmen 9 Juta Special Bloglistdi blog anda. Letak banner dan pastikan backlink kan ke entri ini yeww!

Entri blog done...nanti mama Yan test backlink nya..dah lupa nak cara wat backlink 

3. Jawab satu soalan "nyatakan TIGA first impression orang terhadap anda; yang biasa anda dengar"

First impression orang terhadap Mama Yan..
biasanya orang akan cakap Mama Yan ni ...

1. Garang
2. Sombong
3. Kerek
4. Pendiam
5. Tegas.

Tapi sebenarnya...Mama Yan ni peramah juga tau...cuma lambat panas je...hehehe

4. Selepas dah buat entri dan jawab soalan di atas, beri link entri tersebut di ruangan komen entri segmen ini ye :)

Okay...jap lagi MY bagi link entrinya...

p/s: sesiapa yang tak follow semua syarat, penyertaan CANCELLED okay?

huhuhu..janganla cancel penyertaan Mama Yan...


Tarikh penyertaan:
14 Jun 2019 - 4 Julai 2019
Done on 16 Jun 2019



4 comments:

Warisan Petani said...

Mudah2an tersenarai nanti.

nanad said...

Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

https://fiqadira.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

Asyiqin Roslee said...

ekin singgah dari segmen yang sama :)

https://asyiqinroslee.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html?m=1

jemput lah singgah ke blog ekin ye 😃

ENA said...

singgah Bw. uish sampai 5 tu bagi banyak nau ye

Klik! Klik!

Post Terhangat