Monday, June 24, 2019

Semakan arah kiblat




Semangat tau screen shot IG Dr Zulkifli Albakri berkaitan dengan semakan waktu kiblat ni..
Acah acah nak semak sendiri...
Tapi dah bertahun tahun dah asyik terlepas aje....
Pagi kemain ingat...sampai waktunya terlupa...
Hampes betul.

Bulan depan 16 Julai 2019 boleh semak lagi sekali...
Nak kena letak lat reminder agaknya ni....
Semoga bulan depan tak lupa lagi..

3 comments:

norhidana said...

betul lah.... kalau tak asik lupa je...
selagi tak send reminder mmg ingat kejap jelah, lps tu lesap

Mrs. A said...

Samalah Mrs. A pun sama dah banyak kali terlupa bila waktunya sampai.
Bila teringat la dah terlepas waktu hahahaha...

Sunah Sakura said...

pernah dulu masa kecik mak ngah mintak cousin kita tolong semak. berdiri la dia dengan tunggul kayu berjam-jam tengok arah kiblat. hahahha

Klik! Klik!

Post Terhangat