tiada tajuk

 ye..memang takde tajuk coretan hari ni...

sekadar menulis supaya blog ni tidak kesunyian dan kesepian... tak tahu kenapa tiba tiba pulak hilang mood nak menulis.

Padahal banyak benda nak tulis. gambar gambar dah upload kat folder draft tu... cuma nak menulis tu...entahlah hilang ke mana semua idea nak menulis.

ni tengah mencari semangat yang hilang ni... oleh kerana semangat menulis hilang terbang melayang entah ke mana, MY isi kan dengan baca novel aje la... ulang ulang baca novel siri Laksaman Sunan tu. Bagi meresap semangat Ratna Sang Ratu kat Mama Yan ni. Tetiba jadi malas entah kenapa entah. walaupun sebelum ni takla berapa rajin sangat, tapi ni malasnya jadi luar biasa. Nak mengemop lantai pun naik malas. Ataupun kena beli kain Norwex baru jadi rajin?

Nak upload iklan Mary Kay atau Young Living pun malas...Haiyyaa....teruk sangat kemalasan yang melanda ni... nak kena bersenam sikit agaknya... bagi longgar sikit tulang temulang ni. Kot kot la detat berkarat, tu yang jadi malas agaknya.

oklah..memang tak tahu nak tulis apa dah ni. wassalam



12 Comments

  1. Update blog pun dah kita rajin dah tu. hihihi

    ReplyDelete
  2. Malas2 pun banyak yang ditulis.
    Semoga kemalasan akan terbang melayang

    ReplyDelete
  3. pertama kali saya baca blog tiada tajuk hehehe..

    lain kali saya buat blog ..ada tajuk tapi tak de isi hehehe

    ReplyDelete
  4. Yan dah terjangkit mood Kak Sam agaknya. Alhamdulillah ada geng.

    ReplyDelete
  5. takpe MY take ur time... nanti idea datang mencurah-curah baru semangat menulis semula

    ReplyDelete
  6. biasala kak yan..kdg2 shida pun cmtu..dlm kepala byk je nk berceloteh..bila buka je blog..tiba2 hlg semua huhuuuu..

    ReplyDelete
  7. Tak dapek den nak nolong haha... Tapi sebenarnya coretan 'tiada tajuk' macam ni seronok juga dibaca :)

    ReplyDelete
  8. Minggu ni akak pun rasa malas sebab pagi2 dah sibuk dengan kelas online budak2. Masuk petang dah malas nak mengadap skrin. Nak bergolek atas katil je rasa.. Hahah

    ReplyDelete
  9. tu la. kekadang kekeringan idea meskipun byk bahan, kan :)

    ReplyDelete
  10. Sha nampaknya mengalami perkara yang sama.. kekeringan idea.. hehehe

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)