Friend ; bujang dan kahwin
Pin it

Friend kat fb remaja lelaki 16 tahun Friend kat fb seorang dewasa berusia 36 tahun **Apakah perbezaannya??

Read more
Gobok @ Almari
Pin it

Semalam ayah budak-budak ni belikan almari pakaian untuk diorang. Plastic drawer tu dah tak muat nak isik baju diorang. Tambah lagi baju adik Aril pun nak masuk lemari jugak. Then ayah pun belilah satu...Harga RM340, beli kat kedai perabot Tan, kat Taman U ni jer. Barang-barang perabot rumah koi se…

Read more
Tipah Tertipu Bang..
Pin it

Ini iklan 3 in 1 sterilizer yang koi beli hari tu dalam fb. Dia kata harga asal RM 209. kasik offer sampai RM119. Yang ni pulak dari website Mydear sendiri. Lahh...RM89.90 je ker?? Ya Ampunnn.... Ini yang koi lemah beli barang kat internet ni...nak cong orang aje taunya...koi ada tanya kat…

Read more
My Aril Peter pot
Pin it

Story mory lain kali hehe

Read more