Plant vs zombie
Pin it

Inilah pekerjaan Umar Mukhlis tiap hari. Dia macam dah addicted pada game plant vs zombie no. Celik je mata, terus merangka strategi berperang dengan zombie. Ni ayah dia la yang mulakan ni. Koi tak minat sasngat main zombie no, asik kalah je, sebab tu malas. Koi suka main menda yang takde kesuda…

Read more

Kelmarin bawaAril pergi klinik untuk check up dan injection 3 bulan. Mamanya pulak ada MGTT a.k.a minum air gula. Kami sampai jam 8 pagi, daftar gitu gini jam 8.30 pagi koi minum air gula. Sementara tu ayahnya bawak aril masuk bilik check up. Berat Aril kali ni 6.1kg. Alhamdulillah. Perkembangan …

Read more
Aku...inginkan dirimu.
Pin it

Aku inginkan dirimu Datang dan temui aku Kan ku katakan padamu Aku sangat mencintai dirimu Aku inginkan dirimu Datang dan temui aku Kan ku katakan padamu Aku sangat mencinta Koi sangat-sangat tak dapat menahan keinginan dan nafsu nafsiku terhadap benda yang satu ini.  Hari-hari koi du…

Read more
Aksi Raya...
Pin it

Pasal tahun ni raya rumah mertua dulu..ni gambar mertua di pagi raya.. Ni aksi gembira di pagi raya menonton ultraman mebius, tak dapat ikut solat raya Ni solat sunat raya la konon... Abang Mukhlis dengan 2 orang sepupunya. Kesian diorang, tahun ni raya takde ibu. Ini keempat-e…

Read more