ya Allah...lamanya tak menulis dalam blog ni... bukannya takat bersawang...siap jadi sarang apa dah ni...hahaha serius...takde idea nak tulis... kadang2 bila kepala dah landing atas bantal...macam2 idea rasa nak tulis.. tapi dengan mata separa terbuka... butang keybod pun nampak macam bantal..…

Read more
Happy birthday to us..
Pin it

Rasa macam banyak sangat nak tulis tapi bila start ngadap je... Terus blank.. Mental block...kikiki... Cuma nak cerita..20 april hari tu... Umur koi dah 35 tahun... Suami belikan kek coklat..tapi dalamnya ada kacang hazel... Jadinya anak anak tak ingin makan... Gigih la mamanya memontelkan di…

Read more

Seriussss... Sangat sibuk sampai terabai blog koi ni... Rasa nak make up blog....dan buat perubahan sesikit... Tapi...masa itu lebih mahal dari emas..huhu... Emas mahal macam mana pun... Boleh juga dibeli...1gram..5gram... Masa?? 1 saat pun tak dapat dibeli... Sibuk 1. Tolong suami kerja…

Read more
Small Office Home Office...
Pin it

SOHO... Small Office Home Office la konon... Kemain la semalam koi menukang baby cot anak... Memang ingat bak letgo je... Nak letak kat KK...tp nak ke nurse ni...nak letak mana...dah la KK tu sempit... Nak jual macam tak patut...sbb dah rosak sikit kat pagar dia tu... Nak buang lagi tak pat…

Read more