Anak 6..gelojoh ke?
Pin it

Bila jalan2 bawa anak 5 orang... Mama Yan perasan ada je yang bisik bisik...dan ada yang senyum senyum.. Yelah... memang la MY ni gelojoh...anak ramai...muahaha.. tu diorang yg pandang pandang tu tak tahu tu.. sebenarnya ada lagi sorang tinggal dekat rumah dengan makcik dia...hihihi... se…

Read more

ya Allah...lamanya tak menulis dalam blog ni... bukannya takat bersawang...siap jadi sarang apa dah ni...hahaha serius...takde idea nak tulis... kadang2 bila kepala dah landing atas bantal...macam2 idea rasa nak tulis.. tapi dengan mata separa terbuka... butang keybod pun nampak macam bantal..…

Read more
Happy birthday to us..
Pin it

Rasa macam banyak sangat nak tulis tapi bila start ngadap je... Terus blank.. Mental block...kikiki... Cuma nak cerita..20 april hari tu... Umur koi dah 35 tahun... Suami belikan kek coklat..tapi dalamnya ada kacang hazel... Jadinya anak anak tak ingin makan... Gigih la mamanya memontelkan di…

Read more

Seriussss... Sangat sibuk sampai terabai blog koi ni... Rasa nak make up blog....dan buat perubahan sesikit... Tapi...masa itu lebih mahal dari emas..huhu... Emas mahal macam mana pun... Boleh juga dibeli...1gram..5gram... Masa?? 1 saat pun tak dapat dibeli... Sibuk 1. Tolong suami kerja…

Read more