JDT Season Pass
Pin it

Ini tahun ke 3 suami Mama Yan beli season pass untuk masuk stadium... Mama Yan tak kisah... Beli la...tp dah beli jangan tak pergi pula.. Membazir nanti. Tahun ni beli 2 pass aje. Tahun lepas lepas beli 3... Tapi tahun ni tak dapat goodies pack dari JDT.. Dapat jersy dengan paper bag je…

Read more

Hari Khamis lepas, Mama Yan sekeluarga balik Raub. Sebab mak MY jatuh lagi kat rumah... Tempurung lutut mak pecah... Hari khamis sampai Raub dah pukul 11 malam. Biasala..dari JB pukul 3.30 petang...sampai KL sangkut la dalam jammed. Letih betul rasa sesekali tersangkut dalam jammed. Acaner l…

Read more
Anak Pokok Jambu Tut
Pin it

Alhamdulillah Anak pokok jambu yang ditut dari pokok belakang rumah taman Universiti dah berjaya dipindahkan ke lama belakang rumah baru. Alhamdulillah lagi sekali kerana Allah izinkan akar tutnya berkembang dengan baik dan subur... Close up sikit bagi nampak pucuk pucuk muda yang ba…

Read more
Padan muka kedekut
Pin it

Mama Yan memang kedekut betul nak upah orang untuk buatkan lesen kontraktor Mama Yan... Masa mula mula dulu... Memang upah orang... Lepas tu... Servis dia kurang memuaskan hati dan rasa macam tak berbaloi bayar masa tu. Minta dia tukarkan alamat dari alamat rumah ke alamat pejabat aje dia caj …

Read more