I will follow youuu....

Tuesday, February 18, 2020

JDT Season Pass

Ini tahun ke 3 suami Mama Yan beli season pass untuk masuk stadium...
Mama Yan tak kisah...
Beli la...tp dah beli jangan tak pergi pula..
Membazir nanti.

Tahun ni beli 2 pass aje.
Tahun lepas lepas beli 3...


Tapi tahun ni tak dapat goodies pack dari JDT..
Dapat jersy dengan paper bag je...


Lepas tu dapat pass masuk perasmian ke Stadium baru Gelang Patah pada 27 February nanti..


Untuk jersy, dapat ambil saiz S je dulu...
Untuk anak sulung.
Suami Mama Yan takde saiz,
Saiz M, L, XL habisss...



Masa muda remaja dulu,
Mama Yan suka juga tengok bola kat TV...
Nak nak dengan housemate masa study kat UTM dulu...
Riuh rendah rumah dengan sorakan...
Tapi sekarang,
Dah tak minat dahh...
Rasa buang macam buang masa...
Baik masa yang ada tu digunakan untuk berehat dan buat preparation untuk next day...

Tapi kadang2 temankan juga suami tengok bola..
Kadang² la...bila free dan mood ada baik..hahaha...

Apa team bolasepak uolls?
Ke macam Mama Yan je... tak kisah ke bolasepak punn...

3 comments:

Umi Nazrah said...

sama lah, ikut mood jugak. kalau dah siap semua kemas barang anak2 untuk keesokan hari, boleh la tengok bola :D

Warisan Petani said...

Wak tak pernah masuk stadium tenguk bola.
Kalau JDT main, ada kat tv, tengukla.

Sha Mohamed said...

Sha memang tak minat.. hahaha.. Dari dulu sampai sekarang.. memang tak ada feveret team lah.. hehehe

Klik! Klik!

Anugerah Entry Popular