Res-V Shaklee
Pin it

Mama Yan dah jadi ahli Shaklee pula... Hihihi... Saja nak cuba vitamin Shaklee pula. Sebelum ni makan Hai O... Hai O lebih kepada herba dan persediaan tradisional... Mama Yan beli promosi RES V yang kat bawah ni... Dapat 2 botol RESV, 1 bag non woven, dapat jadi ahli secara percuma dan penghantaran…

Read more
Gambar masak masak
Pin it

Bila takde idea nak buat entri apa.. belasah ajelah letak gambar yang ada dalam handphone... lepas tu cerita sikit pasal gambar tu... jadilahh.. Ni pun masakan minggu minggu lepas rasanya ni... Gambar atas ni Mama Yan masak simple je untuk suami. Anak anak tak makan lauk macam ni.. Anak zaman sekar…

Read more
Selamat Datang Cik Port
Pin it

Sebenarnya dah lama sangat sangat dah Mama Yan cari mug baru... Dah pandang-pandang, jeling-jeling ke sana ke situ ke sini mencari mug, tapi takde yang berkenan di mata.. Kat shopee tu ada yang berkenan, tapi macam tak percaya pula dengan sistem kurier sekarang ni.. Aje jadi debu sampai kat tangan …

Read more
Biskut celup coklat
Pin it

Budak budak kat rumah ni dah jemu agaknya makan biskut marie... Tak luak luak ... Tapi kalau kita beli biskut bercoklat macam Lexus tu... One-shot jalan... Masa tu buka, masa tu habis.. Ni biskut marie yang dah lama tak habis habis dalam tupperware.. Tapi belum lemau la... sebab dalam tupperware, k…

Read more