Res-V Shaklee

Mama Yan dah jadi ahli Shaklee pula...
Hihihi...
Saja nak cuba vitamin Shaklee pula.
Sebelum ni makan Hai O...
Hai O lebih kepada herba dan persediaan tradisional...




Mama Yan beli promosi RES V yang kat bawah ni...
Dapat 2 botol RESV, 1 bag non woven, dapat jadi ahli secara percuma dan penghantaran percuma.

Mahal rupanya barang Shaklee ni...
Takpelah...
Ikhtiar je...
Badan rasa lesu sangat kebelakangan ni...




Cara makannya cuma 2 biji sebelum tidur..
Haish...
Mama Yan ada ubat hospital yang nak kena makan sebelum tidur juga ni...
Ubat hospital tu kena awalkan sikit la nampaknya...
Supaya ada jarak sikit waktu pengambilan ubat hospital dan supplement.


10 Comments

  1. Saya dah lama jadi ahli tapi tenggelam di lubuk heheheee. Tak aktif.

    ReplyDelete
  2. Oh nanti beritahu hasil makan Res-V.

    ReplyDelete
  3. MY ok tak ni? Jaga kesihatan ya!

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,
    salam blogger, pertama kali melawat ke sini. semoga sentiasa dukses dalam apa jua yang diceburi.

    ReplyDelete
  5. wahh dah jadi ahli Shaklee...so far akak x jadi ahli lagi sebab beli kat anak buah jer..kalau dulu mmg rajin join Tupperware la, Cosway la, Amway la..sebab untuk pembelian sendiri dan kawan-kawan tapi la ni dah tak larat nk join tapi kesihatan kena jaga la juga kan..beli supplement untuk kekal segar gitu

    ReplyDelete
  6. semoga ikhtiar membawa hasil.. Aamiin.. Kena usahalah jugakan mama yan..

    ReplyDelete
  7. Elok kalau MY dapatkan nasihat doktor dulu kot sebelum decide nak amalkan tu, sebab MY ada kena ambil ubat hospital juga....huhuu 😅

    ReplyDelete
  8. harga Shaklee memang mahal. Untuk yang mampu okaylah sebagai ikhtiar. Semoga kakyan diberikan kesihatan yang baik. Aaminnn

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)