Cuci periuk
Pin it

Hari tu rumah Mama Yan mengalami masalah nasi cepat basi.. Masak siang, tengah malam tu nasi dah basi dah... Biasa, esoknya boleh buat nasi goreng... Tapi hari hari basi... Hmm... adalah yang something wrong somewhere ni.. malas nak fikir jauh jauh... Kita rebus ajelah air rempah ratus ni... Sambil…

Read more
Dah penuh uban
Pin it

Suami baring kat sofa sebelah, Mama Yan capture gambar rambut dia yang dah penuh uban. Tak sedar bila masa entah beruban penuh macam ni. Janggut pun dah 3 suku putih. dah macam kuih kaswi dah. Tahun ni Mama Yan 40, suami pulak 44. Ehhh... muda lagi la... Tapi apasal kitorang dua dua  dah penuh uba…

Read more
Happy Birthday Giveaway by Abam Kie
Pin it

Happy birthday Giveaway daripada abam Kie ni senang je nak join... Follow blog, follow IG, subscribe saluran Youtube... lepas tu letak banner dan backlink... senang sangat... Apapun... MY ucapkan selamat Hari Lahir Abam Kie atau Cikgu Zukidin... Semoga pnjang umur dan murah rezeki selalu...

Read more
Giveaway Raya 2021 - Duit Raya by Bola Katok
Pin it

Telah di tag oleh Cik TK untuk join GA Raya by Bola Katok ... jadi Mama Yan join la sebelum tamat tempohnya pada 2 Jun ni... Ada lagi 2 hari sebelum berakhir ni... Alamak.. Nak tag siapa lagi 2 orang ni? 1. Abam Kie 2. Ardini Humaira Kenapa mereka? semak kat reading list, nama mereka antara yang te…

Read more