Barang Hai O sampai

Yeayy...
Barang Hai O yang order hari tu dah sampai...
Semangat nak main spin dan menang...
Beli lah apa apa pun...

Beli sanitary pad aje 3 kotak...
Tamak betul.
Sebab beli 3 kotak dapat less,
So sambar la 3 kotak. 
Dah bertahun tahun guna jenama ni...
Dah tak terfikir nak tukar yang lain...
Kalau emergency,
Pakai jenama lain...
Rasa resah gelisah sangat...
Tak seselesa yang ni..



Lepas tu MY beli pencuci muka Infinence 2 box,
Beli Cozuma Soft Matte foundatio, beli eyebrow pencil, beli blusher dan dapat free 1 set make up brush.

Beli sebotol toilet & floor cleaner juga,


Bio Cleanz Multi purpose cleaner ni MY baru pertama kali membeli dan nak gunakan. 
Nanti dah cuba...
MY story mory sikit keberkesanannya ya...

Barang dah sampai kan...
Jadi Mama Yan dah mula gunakan facial foamnya menggantikan tempat pencuci muka yang dah habis...
Dan juga mula mencuba menggunakan foundation, blusher pink Cozuma dan eyebrow pencil yang baru...

Mekap kat rumah aje la..
PKP kot...
Kalau keluar pun pakai facemask...





 

5 Comments

  1. Lama tak pakai mekap. Entah mana sembunyi tu lipstik dll hahahaaa... kuar rumah tak pakai mekap, habis comot facemask berlumur warna-warni hhihihiii.

    ReplyDelete
  2. Main mekap mekap kat rumah je kan kak yannn hehehe

    ReplyDelete
  3. shopping sakan nmpk.. hehehe... kalo nk g beli stok brg dapur mmg naked face je lah skrg.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Kotak kegembiraan ni. Seronok bila barang dah sampai. Bila kita dah selesa dengan produk tu memang tak cari lain dah. Main makeup makeup pun boleh kak even duduk rumah :)

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)