Thursday, April 25, 2019

My Sara



Terbaca ni semalam masa skrol skrol fb,
Alalala...kesian Mia...
Sabar la Mia...
Tengah meningkat remaja ni memang gitu...
Boleh pegang watak anak remaja je...
Lagipun...
Mia terlalu comel nak pegang watak remaja cinta cinta ni...
Imej pelakon kanak kanak tu masih tebal.
Nanti dah besar sikit...
Buat comeback dengan watak yang lebih dewasa dan mencabar.
Mia slow dulu takpe sekarang ni...

Benda ni rasanya ramai je pelakon kanak kanak lalui...
Walaupun diorang dah dewasa...
Penonton dan peminat masih susah nak terima diorang jadi dewasa.
Buat sementara waktu ni...
Mia pergilah asah bakat jadi host tv ke... rajin2 gi audition ok.
Jangan bersandarkan pada title pelakon kanak- kanak dan tunggu orang panggil je...



Lagi satu kalau nak bertahan lama kat Malaysia ni..
Kena bawa watak gadis humble, sopan santun, murah senyuman ...
Contoh paling nyata Dato Seri Siti...
Zaman orang pakai baju mandi kat swimming pool, dia tetap dengan pendirian dia....
Pastu SitiNordiana, sejak bertudung dan keluar dgn imej lebih sopan....
Mak aihhh....meletop pulak.

Masa dulu dulu ...
Tengok movie Mia masa kecik...
Alahai..geram betul tengok.
Comel sangat sangat.
Memang tak boleh berhenti berangan nak ada anak perempuan
Alhamdulillah...
Dapat juga sekuntum bunga...
Walaupun tak secomel Mia Sara...
Dihati mama dia...dah comel sangat sangat dah...

My only Sara

7 comments:

Mrs. A said...

Tulahkan yang tak besar-besar kanak-kanak forever tu Upin dan Ipin jer...

AzianKhalil said...

Hahaha...tu lahhh.... dah berapa thun dah tadika nya

Nor Azimah Ali said...

Miasara comey kot lain, My sara comey kot lain^_^

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Both comel.. Mia Sara and Your Sara.

Ujie Othman said...

Mia dah tak comel..tapi dah cantik.
Sara pulak masih comel :)

Sunah Sakura said...

tak apa...mia boleh gunakan masa ni untuk fokus pada pelajaran...itu lebih utama kan...insya'Allah nanti rezeki berlakon akan masuk bila tiba masanya...

ajumohit said...

takpe kan insha allah ada rezeki kot lain tu, si sara the only gurl ya yan, manja ayahnya la ni ya

Klik! Klik!

Post Terhangat