Officially 38.

Semalam 20 April, merupakan tarikh ulang tahun kelahiran Mama Yan yang ke 38..
Alhamdulillah...
Masih lagi dikurniakan kesihatan, kebahagiaan dan ketenangan akal fikiran oleh Allah.

Macam biasa,
Abah Mama Yan akan jadi orang pertama wish birthday.
Sebab abah wish awal sehari.
19 haribulan 4 abah dah wish beday untuk esok.
Sememangnya,
Bapak adalah cinta pertama anak perempuan..hihi

Alhamdulillah lagi sekali bila suami Mama Yan hadiahkan idaman hati,
Samsung Note 9...
Allahu...tak tahu nak cakap apa...
Terima kasih je mampu...
Dan doa untuknya.
Semoga beliau sentiasa dikurniakan kesihatan dan kebaikan di dunia dan di akhirat.






















12 Comments

  1. Happy belated birthday Yan.
    Moga terus kekal bahagia dunia akhirat.
    Anak2 soleh dan solehah semuanya.
    Rezeki yg berkat.. dan maju dlm bisnes.
    Aamiin.

    ReplyDelete
  2. Hb.
    Semoga sentiasa di dalam lindungan-Nya

    ReplyDelete
  3. sama tarikh ngn adik dana lah....
    HB ya kak, moga di murahkn rezeki, diberi kesihatan yg baik n dipanjangkan usia...

    bestnya hadiah dia...

    alamak, tak blh panggil akak lg lah ni, kita beza setahun je pun hehhehe

    ReplyDelete
  4. ala sweetnya.. Happy Birthday kak.. Semoga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete
  5. Sanah helwah mama yan.
    Wah bestnya dpt byk hadiah dr en hubby, mmg isteri kesayanganlah ni kekdahnya ye..tahniah2x.
    Nmpknya kita share bulan kelahiran yg sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..setahun sekali je dapat semua tu...hahaha

      Delete
  6. Happy Belated Birthday Yan! Moga sentiasa dalam rahmat Allah.

    38..muda lagilah berbanding akak. hehee

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...