Sunday, April 21, 2019

Officially 38.

Semalam 20 April, merupakan tarikh ulang tahun kelahiran Mama Yan yang ke 38..
Alhamdulillah...
Masih lagi dikurniakan kesihatan, kebahagiaan dan ketenangan akal fikiran oleh Allah.

Macam biasa,
Abah Mama Yan akan jadi orang pertama wish birthday.
Sebab abah wish awal sehari.
19 haribulan 4 abah dah wish beday untuk esok.
Sememangnya,
Bapak adalah cinta pertama anak perempuan..hihi

Alhamdulillah lagi sekali bila suami Mama Yan hadiahkan idaman hati,
Samsung Note 9...
Allahu...tak tahu nak cakap apa...
Terima kasih je mampu...
Dan doa untuknya.
Semoga beliau sentiasa dikurniakan kesihatan dan kebaikan di dunia dan di akhirat.






















12 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Happy belated birthday Yan.
Moga terus kekal bahagia dunia akhirat.
Anak2 soleh dan solehah semuanya.
Rezeki yg berkat.. dan maju dlm bisnes.
Aamiin.

Warisan Petani said...

Hb.
Semoga sentiasa di dalam lindungan-Nya

norhidana said...

sama tarikh ngn adik dana lah....
HB ya kak, moga di murahkn rezeki, diberi kesihatan yg baik n dipanjangkan usia...

bestnya hadiah dia...

alamak, tak blh panggil akak lg lah ni, kita beza setahun je pun hehhehe

Raz said...

ala sweetnya.. Happy Birthday kak.. Semoga panjang umur dan murah rezeki

Nor Azimah Ali said...

Sanah helwah mama yan.
Wah bestnya dpt byk hadiah dr en hubby, mmg isteri kesayanganlah ni kekdahnya ye..tahniah2x.
Nmpknya kita share bulan kelahiran yg sama..

Ujie Othman said...

Happy Belated Birthday Yan! Moga sentiasa dalam rahmat Allah.

38..muda lagilah berbanding akak. hehee

AzianKhalil said...

terima kasih kak mirror..

AzianKhalil said...

oohh..ye ke...nampak dana muda remaja je

AzianKhalil said...

terima kasihh...

AzianKhalil said...

terima kasihh..

AzianKhalil said...

ala..setahun sekali je dapat semua tu...hahaha

AzianKhalil said...

muda..tapi dah tak belia dahhh...

Klik! Klik!

Post Terhangat