Masalah domain selesai

 Amacam..ok tak outlook baru blog Mama Yan..?

Saja la tukar tukar sikit... rasa macam ketinggalan zaman sangat. Lagi saru, rasa macam ada yang tak kena dengan blog ni... payah betul nak dapat trafik. Walaupun Mama Yan promote link kat dalam group group FB...tapi trafik tetap haram sudu. 

Rupanya ada masalah domain sikit dan masalah masalah lain lah... ni masalah domain dah settle. Kena verify domain tu hak milik kita...tapi jangan tanya camana sebab godek punya godek... jumpa yang macam kat gambar bawah ni... klik button verify, terus verified.  Kalau suruh buat lagi sekali... hapah tak reti.. 




Semoga lepas ni, Mama Yan akan lebih bersemangat nak update blog 2 kali sehari....hahaha....


8 Comments

  1. semoga mama yan makin rajin berbloggigh..hehe

    ReplyDelete
  2. Kena tentusahkan rupanya kalau guna domain sendiri.

    ReplyDelete
  3. cantik template ni kemas je.Loading pun cepat.

    Lepas ni Yan tulis entry , gunakan Heading, subheading bagai tu. Akak dulu masa memula belajar seo ni praktik kan benda tu dulu. Belajar dari entry ni.

    Blog dari seberang : http://trikmudahseo.blogspot.com/2013/08/apa-itu-heading-di-blogspot-dan-cara.html

    Tapi kita boleh paham je apa dia tulis. Baca lepas tu bagi paham betul2. baca la 5,6 kali pun tak pe. lepas tu try google lagi entry2 pasal heading dan subheading ni. Bagi betul2 paham.

    ReplyDelete
  4. Kena verify macam tu ye jalau guna domain sendiri... Btw blog ni dah berwajah baru.. nampak kemas.. selamat berblogging! Semangat ya!

    ReplyDelete
  5. Nampak kemas dan tersusun. Alhamdulillah settle dah masalah domain. Kalau kita dah gelabah risau dah selagi tak settle.

    ReplyDelete
  6. Cantik baju baru blog akak.. Simple, kemas dan memikatlah..

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...