Johor International Youth Hub


Semalam Mama Yan dan suami pergi Johor International Youth Hub...
Tempat ni tengah buat renovation...
So Mama Yan dan suami datang bawa plumber untuk repair toilet yang rosak.
Kawasan ni nak dibuka kepada umum pada 28hb Ogos nanti katanya...

Tempat ni dibina untuk memastikan anak anak muda dan remaja di Johor ada tempat dan ruang untuk melakukan aktiviti sihat.

So tak explore semua tempat la..
Tengok tempat yang nak repair aje...hihihi
Pada yang dah tengok Keluarga Iskandar The Movie,
Mesti perasan tempat ni...
Ni tempat masa Dardar dan Princess cari Legoland tu...
Kemudian terjumpa dengan seorang pelukis dan pelukis tu bagi kad bas awam Johor.
Kalaula Mama Yan yang jumpa brader yang tengah melukis tu...
Tak minta tiket bas dah...
Minta projek terus...
CEO IRDA Johor tu...
Oh ye...
IRDA tu adalah singkatan daripada Iskandar Regional Development Authority atau dalam bahasa Melayunya Pihak Berkuasa Wilayah Pembangunan Iskandar











Penampilan istimewa Datuk Ismail Ibrahim dalam Keluarga Iskandar The Movie sebagai pelukis. 



 

6 Comments

  1. tempat yang sangat cantik dan rasa cam tenang ja kalau tak ada orang hehe

    ReplyDelete
  2. Mcm best tempat ni..kalau tak ramai orang memang best...tenang

    ReplyDelete
  3. eh cantik pulak tempat ni ek..boleh masuk dalam senarai tempat menarik di johor hari tu..haha

    dah la saya terklik remove komen akak..adoiii šŸ¤¦‍♀️šŸ¤¦‍♀️

    ReplyDelete
  4. Area mana ni? Mahu jugak jalan2 ni. Haha

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...