Blog List Baru 2021

 Mama Yan dah letak blog list baru kat tepi blog ni... 

Malas nak fikir panjang panjang nak letak nama siapa kat blog list...

Makanya, MY letak je semua blog yang MY follow ke dalam blog list..

Tapi hanya 25 blog sahaja yang dipaparkan ikut keaktifan blog..

Kalau blog tu ada  new entry...

naiklah blognya kat dalam blog list,..

kalau jarang jarang update... 

maka tak naik ke dalam list lah.

mana mana blog yang sombong sangat...

Jenuh dah MY datang berkunjung,

tapi tak pernah menerima kunjungan balas...

MY dah remove terus pandangan mata... 

yer... Mama Yan memang zalim sikim sikit..

Hahahaha


Antara senarai blog yang tercapture masuk dalam blog list pagi ini...


14 Comments

  1. hehe..kadang saya pun ada juga terbit rasa zalim tu :P

    ReplyDelete
  2. Wahhh...om pun ada, hehehehe TQ kak

    ReplyDelete
  3. sometimes kena bersikap zalim jugak..hehhe...akak pun nak buat sesi pembersihan ni...

    ReplyDelete
  4. hahahahaha nak buat jugak macam kakyan buat tapi tak sampai hati

    ReplyDelete
  5. Banyak blog disenarai.
    Oh kalau saya tengok pada papan pemuka (dashboard) blogger, blog yang saya ikuti jadi tidak payah letak semua blog pada blog sendiri.

    ReplyDelete
  6. waaaa im in the list.. mcm tak percaya.. thank you :)

    ReplyDelete
  7. waaaa blog kita ada lahhh..kihkihkih

    ReplyDelete
  8. tq Yan tersenarai juga di sana, happy blogging :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... terima kasih sis... and tahniah utk semua ;-)

    ReplyDelete
  10. Senang tengok entri terbaru dari tingkap saja.

    ReplyDelete
  11. saya nampak blog saya dalam list mama yan.. tq mama yan..

    ReplyDelete
  12. Terima kasih kakyan selalu singgah dan letak dalam bloglist. dah letak juga dalam bloglist saya :)

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)