Mushroom Soup Mek Siti


Kali ni kita cuba pula mushroom soup yang beli dari Mek Siti tu...
Anak anak memang suka mushroom soup yang pizza hut tu...


Nak buatnya senang aje...
panaskan serbuk mushroom soup tu dengan 1.5 liter air sampai mendidih..
kacau kacau sampai sebati...

jangan lupa kacau kacau sampai sebati...

Lepas tu, Mama Yan tambah 1 cawan susu cair...
Kalau taknak tambah pun takpe katanya

Sedap...pekat dan berkrim...
Okay yang ni memang tak rugi beli...
sedap sangat cicah dengan roti..

Tapi budak sepet ni tak suka makan roti..
So awak sorang la makan nasi goreng dangan mushroom soup.

takde idea nak mengarang,
letak gambar, 
then letak caption sikit..
itu aje yang mampu...hihihi..






 

10 Comments

  1. sedap ni mkn dgn roti, tambah pula dengan minum milo... :)

    ReplyDelete
  2. mushroom soup dan nasi, unik dia ehhh

    ReplyDelete
  3. Ingat mak siti ada produk baru, rupanya mek siti..hehe

    ReplyDelete
  4. wowww nampak sedapp nii :)
    da lama jugak nadyya x makan mushroom sup ni.hehe

    ReplyDelete
  5. boleh la try nanti mudah aje nak buat

    ReplyDelete
  6. lama tak makan. nmpk sdp.. cicah dgn roti garlic or hirup mcm tu pun sedap..

    Kalau mushroom soup campbell now dah x sedap. Masin lebih..

    ReplyDelete
  7. ok jugak entri camni..santai2 gitu...

    ReplyDelete
  8. advance tuuuu mkn nasi goreng dgn sup cendawan ;-)

    ReplyDelete
  9. Sedapnya mama yan.. boleh beli buat stok kat rumah nie..

    ReplyDelete
  10. Rare ni makan mushroom soup dengan nasi goreng. hihi..taste memasing kan. Nampak sedap mushroom soup mek siti ni.

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)