Selipar bulu-bulu

Biasa hujung minggu Jumaat, Sabtu dan Ahad tak ramai yang datang mengunjungi blog.
Jadi kita buat entry simple simple aje..


Selipar bulu bulu ni MY beli di Mr. DIY dengan harga RM18.50 kalau tak silap.
Mula2 Mama Yan masuk seorang,
Suami kata nak tunggu kat kereta.
Tengah pilih pilih selipar,
Tiba tiba ada abang macho hulur selipar bulu bulu ni.
Nampak sangat dia tak percaya dengan ayat..
"Saya masuk kejap je"

Hahaha...
Memang tak boleh percaya pun.
Rambang mata memilih...
Selipar nak pakai dalam rumah aje pun padahal.

Kebelakangan ni..
Sejuk betul tapak kaki bila pijak lantai.
Rasa bisanya tu memanjat sampai ke lutut.
Tu yang cari selipar untuk pakai dalam rumah.
Mudah mudahan rasa sejuknya berkurangan 
Tanda dah semakin berusia agaknya...
Hihihi.

 

8 Comments

  1. Comelnya kasut . Boleh buat pakai dalam rumah

    ReplyDelete
  2. alaa cantiknyaaaa , saya pon jenis berselipar dalam rumah . sejuk pijak mozek haha

    ReplyDelete
  3. kalau terpijak tanpa sengaja benda tu blh terperanjat..ahahaa.. menyangka terpijak c COmel..

    ReplyDelete
  4. Hahahaha aduhh mmg lawak..tiba2 muncul yeee ^_^

    ReplyDelete
  5. Comel. Ai suka beli seliper bulu-buu kat shopee. Banyak pilihan.

    ReplyDelete
  6. Kemain berbulu tengok selipar kakyan. pink pulak tu. sesuai dengan jiwa :)
    memang takleh caya lah cakap sekejap..Hehe

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)