Showing posts with the label Daily diaryShow all
Planner 2022
Pin it

2021 bakal melabuhkan tirai.. Dah ada planner 2022? MY dah ada dah, Ni kira benda wajib untuk sambut tahun baru. Walaupun buku lama belum habis guna, tetap nak buku baru dan buku lama simpan. Buku yang merah ni, ejen insuran Mama Yan yang bagi. Tapi Mama Yan tak rasa nak pakai yang ni. Dalam dia ad…

Read more
Kisah Khamis
Pin it

Tak tahu nak buat tajuk apa sebenarnya.. Sebab ni entry yang takde info apa apa .. Sekadar catatan kosong aje. Hari Khamis lepas MY ada meeting dengan Company secretary... Sebab company sdn. bhd. kami dah setahun dah... Kejap je dah setahun.. Meeting nak decide Financial Year end, pilih auditor, bi…

Read more
Daily diary
Pin it

Semalam Mama Yan pergi Jusco Bukit Indah untuk beli selipar anak2... nak bawa anak anak payah sikit sekarang... sebab Covid ada di merata rata.   Sampai kat Jusco, terus ajak suami makan dulu... hehehehe... biasalah... makan adalah acara wajib kalau keluar dengan suami. Mama Yan ajak masuk Nandos. …

Read more