Keyboard berlampu

Nak tambah semangat berblog..
Kita beli keyboard lampu lampu...
Mana tahu lebih mencurah curah idea keluar time nak menaip tu...hahaha

Tapi dia punya bunyi time kita menaip tu....
Kuat gila..
Kluk klak kluk klak kluk klak...
Sampai menjeling roommate Mama Yan...
Tak fokus dia tengok drama Korea...hahaha...
Dalam hati mesti dia kata..
"Ni komputer ke mesin taip?"

Harga keyboard ni RM90.
Mahal gak la pada Mama Yan...hihihi...
Tapi takpela..bukan selalu...
Keyboard lama tu dah guna sejak mula set up office tahun 2016,
Memang dah patut la dia dah rosak dan kena tukar baru.


 

12 Comments

  1. Pakai waktu malam mesti cantikkk sebab lampu lampu tuuuuu. Moga lagi bersemangat kak yan lepas ni untuk blogging :P

    ReplyDelete
  2. Memancar-mancar cahayanya. Tentu berseri-seri wajah bila terkena sinarnya.

    ReplyDelete
  3. ehhh...sama laaa dengan keyboard kita kat umah nii... syok ooo menaip... suami cakap fuhhh.... best dgr kita menaip entry..biasa tak pernah tegur

    ReplyDelete
  4. main game memang best ni. keyboard laptop xde feel..hahaha

    ReplyDelete
  5. Mesti cantik ada lampu warna warni ni kan .semangat

    ReplyDelete
  6. Wow... keyboard pn nk raya ye MY.. hihihi

    ReplyDelete
  7. Menarik ni hahaha nk blogging pun rasa best

    ReplyDelete
  8. malam-malam best, berwarna warni.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Saya pun pakai keyboard berlampu. Untuk mechanical gamers okaylah. Lampu tu pun memudahkan kerja menaip bila gelap :)

    ReplyDelete
  10. keyboard berlampu mmg membantu buat kerja malam2... nak beli satu juga

    ReplyDelete
  11. wow.. keyboard gaming nii.hehe

    ReplyDelete
  12. Ena pon pakai sebab suami belikan. Haha. 1 gaming 1 ntk laptop ena sbb serik keyboard penah rosak. So better pakai ni. Button die pon lembut

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)