Yang hilang kini kembali


Pagi semalam...
Entry pasal ketupat kami yang tak berapa jadi tu..
Mama Yan dah schedule kan ia supaya publish jam 8 pagi semalam...
Dalam pukul 9 macam tu..
MY buka blogger dashboard,
Tengok², entrynya takde...
Punyalah MY bersangka baik ingatkan MY terdelete..
MY pun karang la semula...

Lepas tu baca kat FB,
Ada kawan yang sama macam MY..
Entry yang patutnya publish,
Hilang...
MY pun semak gmail...
Ooo...ada emel bagitahu blogpost deleted.
Aiyarkkk...


Tapi malam tadi...
Aikk...
Dah dipulangkan semula...
Kalau tahu nak pulang semula,
Takde la MY karang balik semula entry ketupat tu..
Cis... buang data betul...











 

9 Comments

  1. iyeee saya pun kena.. 12 entries terus dibuang tapi pagi tadi dapat balik jadi draft.
    dala entry lama2 bukan entry baru.. panic gilaaa bila dpat email cem tu..

    ReplyDelete
  2. Ramai jugak blogger-blogger yang jadi macam ni

    ReplyDelete
  3. Something wrong kat google backend kot tu.

    ReplyDelete
  4. Pulak dah, penat menaip semula yek...

    ReplyDelete
  5. Saya pun kena banyak gak entry. entry lama-lama pun ada. Mujurlah dapat balik. Jenuh gak republish semula. huhu..something wrong lah dengan google dan blogger.

    ReplyDelete
  6. Uishhh something wrong somewhere ni, hampir semua orang kena.

    ReplyDelete
  7. Sha rasa sha pun pernah jadi macam ini.. Cuma tak tahu kenapa je.. ingatkan terdelete.. tq share mama yan..

    ReplyDelete
  8. alaa kenapa jadi macam tu? ramai juga kena ni...

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)