Samsung Tab S7

Alhamdulillah...
Walaupun suami MY nampak macam tak kisahkan blog MY,
Tak pernah baca pun...
Tapi MY tahu dia support hobi MY ni..
Buktinya bila suami MY belikan Tab S7 ni...
Senang nak menulis katanya...
Besar dari handphone tapi lebih portable dan easy handling berbanding laptop.

Bersyukur sangat sangat..
Harganya pun bukan murah kan...
Tak pernah terfikir pula sampai nak kena ada tab untuk berblog kan...
Selalu letak gambar kat draf guna handphone,
Lepas tu, 
Mengarang kat desktop je.
Kali ni ada tab.
Tab ni didatangkan lengkap dengan keypad sebagai front cover dan back cover sekali. 
Ada stylus pennya juga.

Bab bab lain tu,
MY tak reti nak terangkan macam mana.
Takpelah.. takde orang pun cari blog MY untuk baca review Tab S7 ni...hihihi



 

10 Comments

  1. Hahahaa Ada la orang baca. Bestnya dapat Tab.. Tapi nak amek gmbr pun susah jugak nnti.

    #bloggerteponje. Haha

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dapat tab s7 dari husband. Bf Dina pun tak baca sgt pun blog Dina. Tapi dia tlg bayarkan domain blog Dina. Nak support katanya. hahaha

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah diberi sokongan oleh suami. Lelaki klu support.. mereka bukan reti nak ckp.

    Phone Kak Sam tgh biol.. tak boleh view ruangan komen mula2nya. Nampak blank. Ni dah tekan refresh baru nampak.

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat tab..ida dah masuk dlm wishlist benda ni. boleh menulis save dlm tu kalau pergi mana2 kot ada idea nk menulis..hehe

    ReplyDelete
  5. Wah. Tahniah. Dapat memudahkan urusan.

    ReplyDelete
  6. wahhh cantik, pasni lagi laju la MY berblog mau sehari beberapa entri dibuatnya...

    ReplyDelete
  7. Semakin semangat la berblog ya Yan.
    Akak pun blogging guna tab. Senang usung ikut suka nak menaip kat mana - atas katil, meja makan. Haha.

    ReplyDelete
  8. tahniah dpt tab baru...lebih besar la dr hp nk update kan..tp apa2pn guna laptop juga yg senanag nk mengarang

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..seronok ada orang perati dalam diam dan memahami hobi kita. Mudahlah kerja berblog kakyan pasni :)

    ReplyDelete
  10. Review la MY, mesti ada orang buat carian tu nanti, mesti dia berterima kasih nanti dgn MY.

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)