Showing posts with the label cara masak pulut kuningShow all
Masak pulut kuning guna periuk Noxxa
Pin it

Sebenarnya dah beberapa kali dah masak pulut kuning guna periuk Noxxa ni.. Baru hari ni share kat blog, Sebab kalau tak ambil gambar time masak, Memang takde story la kat blog. MY bukannya dapat nak berjimba jimba selalu, Nak join gathering ke.. meeting ke...review ke. Agak susah sebab takde orang…

Read more
Pulut kuning rendang daging Noxxa
Pin it

Beras pulut ni abah MY bagi... tak tahulah dah berapa tahun dah tersimpan dalam peti ais rumah MY.. Sampai dah expired pun tahun 2017. tapi sebab bersimpan dalam peti ais, Insyaallah.. masih selamat digunakan.   Kelmarin, first time Mama Yan cuba cuba kukus pulut kuning sendiri. Buat sikit je...dal…

Read more