Showing posts with the label keburukan membeli barangan onlineShow all
Tipah Tertipu Bang..
Pin it

Ini iklan 3 in 1 sterilizer yang koi beli hari tu dalam fb. Dia kata harga asal RM 209. kasik offer sampai RM119. Yang ni pulak dari website Mydear sendiri. Lahh...RM89.90 je ker?? Ya Ampunnn.... Ini yang koi lemah beli barang kat internet ni...nak cong orang aje taunya...koi ada tanya kat…

Read more
Boleh caya ker??
Pin it

Koi tak berniat nak burukkan sesapa punye business..cuma nak share sikit...boleh caya ker deal deal ni semua?? sbb ada yg koi tgk nampak betul2 murah..betul2 berbaloi dgn nilai wang...tp ada jugak yg koi tengok macam tak berbaloi a.k.a kena tipu. Dah banyak kali jugak koi tengok dalam katalog koi …

Read more