Showing posts with the label homelifeShow all
Boleh caya ker??
Pin it

Koi tak berniat nak burukkan sesapa punye business..cuma nak share sikit...boleh caya ker deal deal ni semua?? sbb ada yg koi tgk nampak betul2 murah..betul2 berbaloi dgn nilai wang...tp ada jugak yg koi tengok macam tak berbaloi a.k.a kena tipu. Dah banyak kali jugak koi tengok dalam katalog koi …

Read more
sampah menyampah.. menyampah sampah..
Pin it

Ntah kenapa skang ni area rumah aku kat Jalan Kebangsaan, Taman Universiti tu lori sampah datang seminggu sekali jer. Aduhai..tak tahan la dengan lalat, ulat dan aroma yang mencengkam jiwa ni...ulat-ulat2nye pulak dah gemuk macam ulat mayat dalam CSI. Kawan aku yang dok baris belakang rumah aku da…

Read more