Kad Pengenalan Abang dah Siap
Pin it

Alhamdulillah... dah siap kad pengenalan si Abang ni.. Setengah jam je waktu prosesnya... temujanji kami pukul 10.40 pagi... Pukul 12 tengahari dah selesai dan dah beredar dari UTC... Mudah betul zaman moden ni.. Zaman Mama Yan buat IC masa darjah 6 dulu... Kena buat gambar hitam putih dulu kat ked…

Read more
Keputusan Blog List PKPP at aziankhalildotcom
Pin it

Alhamdulillah... Semalam berakhir lah sudah Segmen Blog List anjuran Mama Yan... Buat seronok seronok je... Dah 10 tahun kot ada blog ni... Takkanlah sekali pun tak pernah buat segmen kann... Asyik join segmen orang je... Teringin juga nak anjurkan segmen sendiri... …

Read more
Set Mainan Saidina
Pin it

Belum habis study undang² permainan Mama Yan dah lama sangat sangat nak beli set mainan Saidina ni... Sejak zaman kanak-kanak lagi dah teringin sangat nak memilikinya..  Selalu je nampak kat kedai alat tulis.. Memang pegang...angkat..letak balik... Berbelah bahagi nak beli dengan tak beli... Kali n…

Read more
Ulangtahun Pernikahan ke 15
Pin it

Alhamdulillah... hari ni genap 15 tahun Mama Yan dan suami dinikahkan. Memang penuh suka duka ketawa dan air mata jugak lah 15 tahun tu... Masa mula mula bernikah...kami duduk berasingan. Suami di rumah sewa yang kilang dia sediakan di Tongkang Pechah, Batu Pahat... Mama Yan pulak duduk kat kolej l…

Read more