Showing posts with the label GiveawayShow all
GIVEAWAY BY SHIDA RADZUAN
Pin it

MY join giveaway blogger Shida Radzuan. Dah lama tak join GA mahupun segmen. Acah acah busy nau. Blog Shida ni.. MY suka sebab simple je.. warna latar putih, tulisan hitam, Highlight biru macam warna kertas blueprint drawing. Memang sesuai dengan jiwa engineer MY. Tak sakit mata dan tak pening deng…

Read more
Giveaway Road To 3M Mamapp
Pin it

Terbuka lepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan pos. - MY menetap di Malaysia Buat blog post bertajuk "Giveaway Road To 3M Mamapp". Tepek banner di atas beserta link ke post ini. - Done tepek banner dan backlink  Wajib Follow blog mama:  http://www.mamapipie.com  - …

Read more
Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah
Pin it

Klik je banner di atas untuk join Giveaway ni... tengah nak blogwalking, nampak GA by Atiqah Najihah ni.. Join la terus.. sebab hari ni belum ada entry... MY sibuk sikit hari ni... Pagi tadi gi klinik dulu.. Ambik darah untuk test gula dan buah pinggang... balik rumah masak pulak... Anak anak nak m…

Read more
Happy Birthday Giveaway by Abam Kie
Pin it

Happy birthday Giveaway daripada abam Kie ni senang je nak join... Follow blog, follow IG, subscribe saluran Youtube... lepas tu letak banner dan backlink... senang sangat... Apapun... MY ucapkan selamat Hari Lahir Abam Kie atau Cikgu Zukidin... Semoga pnjang umur dan murah rezeki selalu...

Read more
Giveaway Raya 2021 - Duit Raya by Bola Katok
Pin it

Telah di tag oleh Cik TK untuk join GA Raya by Bola Katok ... jadi Mama Yan join la sebelum tamat tempohnya pada 2 Jun ni... Ada lagi 2 hari sebelum berakhir ni... Alamak.. Nak tag siapa lagi 2 orang ni? 1. Abam Kie 2. Ardini Humaira Kenapa mereka? semak kat reading list, nama mereka antara yang te…

Read more
Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog
Pin it

Tahun ni mungkin akan lebih meriah lagi sebab Mama Yan akan mula latih Aril, Ucid dan Sarah berpuasa... Tahun tahun sebelum ni... Trio ni masih belum dilatih untuk berpuasa. Tak tahulah macam mana kecohnya waktu bersahur dan berbuka dengan budak darjah 1 dan darjah 2 yang baru nak belajar puasa n…

Read more
Giveaway  Sampul Raya Hipster
Pin it

Hari ni MY nak pulun join Giveaway... So yang pertama ni... By azhafizah.com sihatimerahjambu's diaries Jom jom kita join ramai ramai... support member blogger... boleh klik banner kat bawah ni... nanti akan terus ke entry GA fiza ni... Hadiah untuk pemenang Giveaway Sampul Raya Hipster Hadiah …

Read more
'thes's Love Giveaway
Pin it

Jom join THES'S LOVE GIVEAWAY Senang aje nak join.. Mula-mula Follow itsthesuraya,  Lepas tu, buat satu entri dengan tajuk yang sama seperti di atas, Dalam entri nanti, jangan lupa letak banner dan backlink ke blog itsthesuraya Akhir sekali, tinggalkan url entri ni ke entry giveaway. Senang je …

Read more
Hadiah dari Eza Boom Boom
Pin it

Mama Yan dah terima hadiah planner book  SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM Siap berbungkus indah dalam wrapping paper bercorak. kemain sayang MY nak koyakkan,  berhati hati buka guna cutter,  dan simpan wrappernya...hehehe.. Cantik sangat tau wrapper tu... Dan ini lah dia Diary Pla…

Read more
Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery
Pin it

hari ni happy happy je join GA kat blog. Tengok hari ni internet laju sikit... boleh la join GA. Sejak kawasan rumah ni ada UNIFI, terus kacau bilau streamix MY  jadinya. Macam kura kura slownya. Kadang kadang terus .no internet access. Ni Giveaway dari blogger CT Cheery, ada banyak sangat sangat …

Read more
Special September Giveaway by Misya
Pin it

jon bagi support GA blogger. Lagipun ada banyak hadiah yang nak diberi oleh Misya ni.. Tak nak ke? Mama Yan nak... nak hadiah no .2... inner tudung jenama Qainissa.  Yang nak sertai boleh klik banner di atas ok

Read more
Keputusan Blog List PKPP at aziankhalildotcom
Pin it

Alhamdulillah... Semalam berakhir lah sudah Segmen Blog List anjuran Mama Yan... Buat seronok seronok je... Dah 10 tahun kot ada blog ni... Takkanlah sekali pun tak pernah buat segmen kann... Asyik join segmen orang je... Teringin juga nak anjurkan segmen sendiri... …

Read more
Terpilih dalam Bloglist Cik Miela
Pin it

Alhamdulillah... Blog aziankhalil.com terpilih dalam segmen bloglist cik Miela.. Terima kasih Cik Miela... Suka sangat tau... Maklumla...blog Mama Yan ni dah lama sangat merudumnya.... Dapat duduk dalam bloglist rakan-rakan satu rahmat besar tau... Ni tengah cari lagi mana mana segmen…

Read more