Keputusan Blog List PKPP at aziankhalildotcom

Alhamdulillah...
Semalam berakhir lah sudah Segmen Blog List anjuran Mama Yan...
Buat seronok seronok je...
Dah 10 tahun kot ada blog ni...
Takkanlah sekali pun tak pernah buat segmen kann...
Asyik join segmen orang je...
Teringin juga nak anjurkan segmen sendiri...














Ok Mama Yan cabut nama pemenang guna kaedah manual aje.
Potong potong kertas bernombor... nanti cabut aje..
Kita tengok siapa yang kena...

Mula mula Mama Yan keluarkan nombor 1 sampai 5 dari kotak cabutan. 
pilih 5 nombor untuk disenaraikan dalam Blog List...
No 1 sampai 5 memang dah automatik masuk dalam senarai blog list kann...



https://www.vitaminkesihatansejagat.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

33. Nur Asyiqin
https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

7. Ombak Bergigi
http://www.ombakbergigi.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

22. Misya
http://www.aimisyahirah.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

28. bella 
https://nursyabillamurad.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html 


Kemudian untuk cabutan Mary Kay Oil Free Make Up Remover pula...
Mama Yan masukkan semula semua nombor nombor yang dicabut tadi dan nombor peserta 1 sampai 5..
Goncang goncang mini luggage Mary Kay tu secukupnya...
Cabut satu nombor,
MY dapat nombor 16


16. At-Tarmizi
https://at-tarmizi.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html - 
Nanti emel detail penghantaran kat MY okay


Alhamdulillah...
Selesai sudah Segmen Blog List PKPP Mama Yan..
Eh macam best pulak buat segmen ni..
Nak buat lagi lah nanti..
Hadiah Mary Kay lagi lah kot..
Dah kita beauty consultant Mary Kay kann..
takkan nak hadiah tukul pulak...
Eh..why not juga kan..
Tiba tiba yang menang lelaki pulak ni ha,..
Gasak menonyoh make remover...Hahaha

Tahniah kepada yang berjaya...
Yang tak dapat hadiah Mary Kay...
Insyaallah akan ada segmen lagi..
Takpun kalau ada yang mau kolaborasi...
Boleh PM tepi Mama Yan...

19 Comments

  1. Tahniahlah kepada ynag berjaya..... Untunglah dapat Mary Kay. Lawolah hari hari nampaknya hihi

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang/ Semoga terus sukses dalam dunia blogger

    ReplyDelete
  3. Congrats to all winners..
    Bestnya dpt Mary Kay.

    ReplyDelete
  4. ahniah kepada peserta yang bertuah

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua peserta dan pemenang. Terima kasih juga kepada MY kerana anjur segmen ni... dapatlah kita berkenalan di alam maya

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat kesemua blogger yang menang.

    ReplyDelete
  7. tahniah uolss...

    hahaha, nanti dia kasi la mak dia ke, adik ke, kakak ke, bini ke, aweks ke...hahahha

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah ada rezeki saya =)

    ReplyDelete
  9. Alhamdullilah menang jugak. Tahniah buat pemenang yang lain.

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua yang menang. Sorry mama yan, saya tak sempat join. Baru perasan bulan jun ni langsung takde post di blog. Busy apa pun taktau la..huhu

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  12. wahh tahniah pada para pemenang! :D

    sorry kak tak sempat nak join hehehe.

    ReplyDelete
  13. Waahh tahniah kepada semua pemenang!!

    ReplyDelete
  14. Allahu, baru check entry ni. Alhamdulillah, tersenarai dalam list pemenang. Tq sis Azian :)

    ReplyDelete
  15. Hadiah akan datang bagi circular saw la pulak.hehe,,

    Tak pun bagi grinder.. hahaha

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...