I will follow youuu....

Wednesday, July 1, 2020

Keputusan Blog List PKPP at aziankhalildotcom

Alhamdulillah...
Semalam berakhir lah sudah Segmen Blog List anjuran Mama Yan...
Buat seronok seronok je...
Dah 10 tahun kot ada blog ni...
Takkanlah sekali pun tak pernah buat segmen kann...
Asyik join segmen orang je...
Teringin juga nak anjurkan segmen sendiri...














Ok Mama Yan cabut nama pemenang guna kaedah manual aje.
Potong potong kertas bernombor... nanti cabut aje..
Kita tengok siapa yang kena...

Mula mula Mama Yan keluarkan nombor 1 sampai 5 dari kotak cabutan. 
pilih 5 nombor untuk disenaraikan dalam Blog List...
No 1 sampai 5 memang dah automatik masuk dalam senarai blog list kann...



https://www.vitaminkesihatansejagat.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

33. Nur Asyiqin
https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

7. Ombak Bergigi
http://www.ombakbergigi.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

22. Misya
http://www.aimisyahirah.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

28. bella 
https://nursyabillamurad.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html 


Kemudian untuk cabutan Mary Kay Oil Free Make Up Remover pula...
Mama Yan masukkan semula semua nombor nombor yang dicabut tadi dan nombor peserta 1 sampai 5..
Goncang goncang mini luggage Mary Kay tu secukupnya...
Cabut satu nombor,
MY dapat nombor 16


16. At-Tarmizi
https://at-tarmizi.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html - 
Nanti emel detail penghantaran kat MY okay


Alhamdulillah...
Selesai sudah Segmen Blog List PKPP Mama Yan..
Eh macam best pulak buat segmen ni..
Nak buat lagi lah nanti..
Hadiah Mary Kay lagi lah kot..
Dah kita beauty consultant Mary Kay kann..
takkan nak hadiah tukul pulak...
Eh..why not juga kan..
Tiba tiba yang menang lelaki pulak ni ha,..
Gasak menonyoh make remover...Hahaha

Tahniah kepada yang berjaya...
Yang tak dapat hadiah Mary Kay...
Insyaallah akan ada segmen lagi..
Takpun kalau ada yang mau kolaborasi...
Boleh PM tepi Mama Yan...

13 comments:

OKje said...

Tahniahlah kepada ynag berjaya..... Untunglah dapat Mary Kay. Lawolah hari hari nampaknya hihi

Muhammad Naim Abdullah said...

Tahniah kepada semua pemenang/ Semoga terus sukses dalam dunia blogger

NA said...

Tahniah yang menang.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Congrats to all winners..
Bestnya dpt Mary Kay.

Warisan Petani said...

ahniah kepada peserta yang bertuah

Aiman Salleh said...

tahniah semua yang berjaya :D

Ciktie said...

Wahhh tahniah semua

ZaridaIshak said...

Tahniah kepada semua peserta dan pemenang. Terima kasih juga kepada MY kerana anjur segmen ni... dapatlah kita berkenalan di alam maya

norhidana said...

tahniah untuk semua pemenang

Mrs. A said...

Tahniah buat kesemua blogger yang menang.

Sunah Sakura said...

tahniah uolss...

hahaha, nanti dia kasi la mak dia ke, adik ke, kakak ke, bini ke, aweks ke...hahahha

At-Tarmizi said...

Alhamdulillah ada rezeki saya =)

Ombak Bergigi said...

Alhamdullilah menang jugak. Tahniah buat pemenang yang lain.

Klik! Klik!

Anugerah Entry Popular