Hadiah PDPR
Pin it

Alhamdulillah.. Murah rezeki anak anak.. Dapat hadiah macam macam sepanjang tempoh PDPR ni... Terima kasih cikgu... Bersusah payah gembirakan hati anak anak murid... Sarah dapat hadiah dari cikgu Ain Natasha sempena kehadiran penuh PDPR Bahasa Inggeris sepanjang bulan Ogos.. Thank you teacher... Ya…

Read more
Beg tangan shopee
Pin it

Mama Yan order beg tangan untuk mak mak thru shopee.. Jenama biasa biasa aje... Maaflah.. Anak mak ni tak mampu nak hadiahkan Handbag Coach, MK apalagi Chanel atau Louis Vuitton. Carlo Rino je la yang mampu...   Yang warna coklat ni untuk mak mertua.. Dah sampai dah ke tangan tuan empunya,  dan dah…

Read more
Lengkap sudah vaksin Covid
Pin it

Alhamdulillah... Semalam MY dan suami dah selesai 2nd dose vaksin... Pukul 7 30 pagi kami dah keluar... Semangat !! Terpaksa la selfie sendiri... Partner MY memang tak kuasa nak ambik ambik gambar ni.. Tak sabar nak habiskan tempoh 14 hari ni.. Nak pergi beli selipar.. Hari tu order selipar kat Bat…

Read more
Main bayang bayang
Pin it

Subjek Sains Tahun 2 dah belajar bab cahaya dan bayang-bayang... Kita dulu dah tahap 2 baru belajar bab ni dalam subjek Alam dan Manusia.. Tinggi betul silibus zaman sekarang.. Nak suruh anak anak jadi Profesor umur 25 tahun ke? Gambar gambar ni semua diambil masa buat tugasan bayang bayang hari tu…

Read more