Beg tangan shopee

Mama Yan order beg tangan untuk mak mak thru shopee..
Jenama biasa biasa aje...
Maaflah..
Anak mak ni tak mampu nak hadiahkan Handbag Coach, MK apalagi Chanel atau Louis Vuitton.
Carlo Rino je la yang mampu...


 

Yang warna coklat ni untuk mak mertua..
Dah sampai dah ke tangan tuan empunya,
 dan dah rasmikan dah...


Yang warna hitam ni belikan untuk mak di Pahang...
Tapi...
Poslaju bawa makan angin sampai ke Kelantan sana...
Suka hati dia orang je..
Harap harap cepat la sampai ke Raub beg tangan mak MY tu..

Lajak sampai ke Gua Musang dan Kota Bharu bagai...
Terlepas stesen la tu...hadehhh





16 Comments

  1. Wah...bestnyaaa....seronok la kedua- dua mak dapat handbag dari mama yan kita....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..beg tangan biasa biasa je... tanda ingatan dari jauh

      Delete
  2. Haha sabor ja lah..mcm Mana ter lepas station tu

    ReplyDelete
  3. Seronok dua dua mak dapat hand bag baru. Parcel sekarang suka jalan jalan. Lupa tekan loceng terlepas stesen. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..tuan punya belum rasmi..beg tangan dah makan angin dulu

      Delete
  4. cantik MY, baru adil yek dua-dua emak dapat

    ReplyDelete
  5. CR pun mahal gak. beli pakai duit gak.

    MY...ammi baru prasan header blog kita warna sama. Maaflah tersama pulak warna (merah + hijau). Masa dok reka-reka header tu rasa cam cantik je kalau letak merah sikit..sekali sama la pulak

    ReplyDelete
  6. JNT dan Pos Laju biasanya suka jalan jalan..
    Cantik beg tu,,

    ReplyDelete
  7. cantek beg... sakan la mak duk bergaya bag masing2

    ReplyDelete
  8. CR pun brand mantap juga kak yan..shida ada satu handbag jenama CR harga 300++ off jad 100++ beli kena time off kalau tak mampu tgk je..

    bertuah mak mak kak yan yg terima :)

    ReplyDelete
  9. Bestnya dpt gembirakan kedua bonda tercinta.

    ReplyDelete
  10. Senyum lebar lah mak kak yan dengan mak mertua dapat beg ni hehehe

    ReplyDelete
  11. wah dah lah cantik beg-beg tu, memang happy betul lah yang menerima beg tu nanti hehehehe

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)