Lengkap sudah vaksin Covid

Alhamdulillah...
Semalam MY dan suami dah selesai 2nd dose vaksin...
Pukul 7 30 pagi kami dah keluar...
Semangat !!


Terpaksa la selfie sendiri...
Partner MY memang tak kuasa nak ambik ambik gambar ni..

Tak sabar nak habiskan tempoh 14 hari ni..
Nak pergi beli selipar..
Hari tu order selipar kat Bata thru Shopee...
Order size 39,
Tapi yang sampai size 42..
Besar macam kapal kargo pakai.

Klik button refund terus...
Tu la yg leceh beli online ni... 
Memang la blleh return/refund...
Tapi kan buang masa dan tenaga...
Tapi MY tetap bagi 5 bintang...
Sebb dia refund tanpa minta return produk.
Hahaha...
Tapi nak buat apa aje dengan selipar besar kapal tu..
Dah la warna pink...
Letak kat masjid la kot...






 

11 Comments

  1. Alhamdulillah settle dah second dose. Semangat tu penting. Pergi awal balik awal cepat siap kan.
    Terhibur baca kapal kargo tu. Okay sangat kalau seller refund tanpa perlu return. Haritu saya dapat broken item refund dan return. huhu Ingatkan dia nak replace. Sekali suruh return. leceh pulak. Beli kat store senang tak menunggu dan dapat ikut ukuran sebenar dan test selesa ke tidak kan.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. dah selamat habiskan dua dos vaksin. semoga dipelihara dan dijauhi dr segala penyakit. kita just berusaha je.

    ish.. kalau dapat kasut yg tak macam size order. memang stress.. ni la susah beli online kan. tp online la sekarang memudahkn, cuma harap lps ni dah takde dpt salah barang lagi

    ReplyDelete
  3. lah suruhla encik suami pakai, barula sedondon dengan MY ehehehhe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah dah settle. Naniey baru 1st dose hari ni..

    ReplyDelete
  5. Tahniah dah lengkap 2 dos vaksin
    Tunggu 14 hari untuk stabilkan imuniti

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah sudah selesai 2 dose vaksin .
    terhibur pulak dengar kasut sebesar kapal tu ,heheh.mujur dapat refund duit semula kan

    ReplyDelete
  7. ALhamduillah kak, semoga Allah lindungi akak sekeluarga, stay safe :)

    ReplyDelete
  8. hahahah besar kapal kargo. ammi pun lupa apa size kaki anak dara ammi, yg tu pun boleh tahan size kapal kargo gak tu..

    MY, nanti follow blog baru ammi ye (https://nestumsusu.blogspot.com/). blog lama kena block

    ReplyDelete
  9. Tahniah dah complete dose...akak next 26/9 nanti

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, Tahniah kak yan :)
    shida lama lg nak lengkap..#AZCLAN

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah dah setel dahhh. Uishh nasib baik tak payah kena return, kalau tak kena pi pos pulakkk. Kita beli online nak memudahkan, sekali banyak benda pulak tak kena hahaha.

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)